Interpretare Vise
image image image image

Ac

vis-ac

Daca visezi ca vezi sau folosesti un ac indica faptul ca este nevoie “sa repari” o relatie sau situatie care ti-a scapat de sub control. Un ac este, de asemenea, un simbol al unor dureri fizice sau emotionale. Alternativ visul poate fi o metafora pentru sexualitatea masculina sau un act sexual. In particular, daca vezi o masina de cusut visul tau sugereaza ca manipulezi o situatie în scopul de a obtine rezultatul dorit.

Daca visezi ca cineva foloseste un ac sugereaza ca ai nevoie sa incluzi si sa asimilezi diferite aspecte ale constiintei tale.

Daca visezi ca esti in cautarea unui ac, visul  simbolizeaza griji inutile asupra unor probleme minore, triviale. Ia în considerare fraza “a cauta acul in carul cu fan” pentru a intelege inutilitatea preocuparilor.

Interpretare alternativa a visului:

Aceasta este adeseori un timp in care esti foarte ocupat cu comunicarea. Scrisorile, mailurile si telefoanele par sa nu se mai opreasca. Este o perioada buna sa te exprimi, dar nu esti un foarte bun ascultator acum. S-ar putea sa ratezi lucruri importante daca nu ai suficienta rabdare. Mintea ta este clara si esti capabil sa iti exprimi intentiile intr-un mod care face ca neintelegerile sa fie putin probabile. Este o perioada buna pentru invatare si calatorie, pentru a face o impresie sau a comunica cu persoane superioare ca functii sau statut. Este un timp bun pentru analiza propunerile de afaceri si de a semna contracte.

Vezi si Ata in vis.

Tags:  , ,
Raport Karmic
Previziuni