Interpretare Vise
image image image image

Casa

vis-casa

Daca visezi o casa acest lucru are legatura cu sentimentul tau de securitate, cu ceva din trecut sau cu familia ta. Daca visezi o casa pe care nu ai vazut-o pana acum indica o schimbare care te ve afecta puternic din punct de vedere emotional. Tine cont de senzatia pe care o ai in vis pentru a intelege in ce sens te va afecta aceasta schimbare.

Daca visezi o casa care este pe care sa se darame indica responsabilitati noi pe care trebuie sa ti le asumi sau o pierdere. Cineva poate pleca de acasa.

Daca visezi ca altcineva se afla in casa poate indica nevoia de a comunica cu ceialalti. De asemenea persoana respectiva poate avea un impact mare asupra starii tale emotionale.

O casa mare indica potentialul tau de dezvoltare emotionala. De asemenea s-ar putea ca cineva sa vina in curand in vizita pentru o perioada mai lunga de timp sau numarul membrilor familiei tale poate creste. Daca te afli in afara unei case, semnifica faptul ca in viata de zi cu zi lucrurile devin mai agitate.

Casa in vis indica starea ta emotionala, sufletul tau, sinele. Psihanaliza recunoastein visele in care apare casa diferente de semnificatie. Camerele specifice ale casei indica un aspect special al psihicului tau. Exteriorul casei reprezinta masca sau aparenta omului, podul reprezinta intelectul si controlula supra constiintei, subsolul indica subconstientul, biblioteca indica credinta sau calatorii, dormitorul indica viata ta sentimentala (sau sexuala), baia indica starea de sanatate si lucrurile pe care trebuie sa le elimini din viata ta, camera copiilor – creativitatea, investitiile, camera de zi – viata ta sociala, holul – o stare de tranzitie, biroul – munca iar bucataria locul transmutarilor alchimice (vezi alchimie) sau al tranformarilor psihice.

Daca visezi o casa goala atunci s-ar putea sa ai sentimente de insecuritate. Daca se schimba locul camerelor in casa atunci visul sugereaza ca treci printr-o perioada de schimbari personale.

Daca visezi o casa fara pereti semnifica faptul ca iti lipseste intimitatea sau altcineva te supravegheaza in afaceri.

O casa abandonata semnifica faptul ca ai lasat trecutul in urma si esti gata sa mergi inainte.

Daca in viata de zi cu zi locuiesti cu altii iar in vis locuiesti singur indica faptul ca ai nevoie de mai multa independenta.

Daca visezi ca esti incuiat afara din casa indica respingere si nesiguranta. Te simti lasat in urma.

Daca visezi ca faci curat in casa indica faptul ca ai nevoie sa iti faci curatenie in minte, sa renunti la modalitatile vechi de a face lucrurile. Vrei sa te auto-imbunatesti.

Daca visezi o casa noua indica o noua etapa a vietii tale sau un nou domeniu oe care il vei explora.

Daca visezi ca te afli in casa unui strain semnifica lucruri noi pe care trebuie sa le descoperi despre tine, amintiri pe care le-ai uitat sau temeri pe care eviti sa le confrunti.

Tags:  , ,
Raport Karmic
Previziuni