Interpretare Vise
image image image image

Mireasa / Rochie de mireasa

vis-mireasa

Visul in care apare o mireasa semnifica dorinta de armonizare a diferitelor aspecte ale personalitatii, gasirea echilibrului. In visul unui barbat acest simbol reprezinta conceptia sa despre feminitate, inocenta.

Daca o femeie se viseaza mireasa denota atat dorinta de a avea o relatie cat si nevoia de independenta. Cel care are acest vis trebuie sa inteleaga responsabilitatile care vin odata cu un angajament.

- Contraste si contradictii in personalitatea cuiva se imbina pentru a incepe ceva nou; ambiguitatea dispare. Constientizarea si intelegerea se combina cu o cunoastere mai mare de sine ceea ce duce la o exprimare maia rmonioasa a emotiilor, la gasirea echilibrului;
- Cateodata visul poate indica nevoia unei experiente religioase sau transcedentale mai presus de logica si ratiune;
- necesitatea reconfirmarii sentimentelor;
- daca un brabat viseaza ca are o aevntura cu o mireasa semnifica incalcarea taboo-ului;
- daca o femeie viseaza ca este mireasa si are o aventura cu un brabat necunoscut semnifica dificultati in viata de zi cu zi;
- o mireasa fericita simbolizeaza o viata de familie fericita si un parteneriat bun;
- o mireasa urata si nefericita indica conflicte in familie; uneori este un avertisment pentru o sarcina nedorita;
- o mireasa in luna de miere indica anticiparea unor momente fericite;
- o mireasa care saruta alti oameni indica multi prieteni;
- o femeie tanara care isi aranjeaza toaleta semnifica mostenire.

In cultura europeana daca o femeie necasatorita se viseaza mireasa semnifica imbunatirea unei situatii insa daca o femeie logodita are acest vis este un semn nefavorabil (totusi trebuie facuta mentiunea ca in majoritatea cazurilor acest vis este generat de temerile, stresul si nerbadarea momentului casatoriei si nu are nici o legatura cu prezicerea unui eveniment nefericit).

In traditia indiana a te visa mireasa este un semn nefast si poate indica o veste legata de un deces. Este posibil ca aceasta superstitie sa aiba legatura cu faptul ca in trecut, fecioarele care mureau inainte de casatorie erau imbracate in rochie de mireasa. Daca mireasa este condusa la altar semnifica implinire dupa o lunga asteptare.

In traditia araba o mireasa condusa la altar semnifica implinirea unei dorinte, dansand indica un mariaj rapid, alergand indica o nenorocire, imbratinsand pe cineva indica pace si loialitate.

Rochia de mireasa poate simboliza viata insasi.

Obligatii placute alaturi de prieteni. Daca rochia este murdara semnifica lipsa de respect si perderea admiratiei.

Vezi si: preot, altar, casatorie,  nunta

Raport Karmic
Previziuni