Interpretare Vise
image image image image

Nunta, Casatorie

vis-nunta

Nunta in general reflecta modul in care te simti in interior in legatura cu angajamentele pe care ti le iei fata de alte persoane. Independenta este importanta pentru tine si acest vis poate indica faptul ca este timpul sa o recastigi sau sa o afirmi.

Daca visezi ca participi la o nunta visul sugereaza un nou inceput, el indica faptul ca toate lucrurile care te ingrijoreaza in acest moment se vor aranja.

Daca vezi o nunta in vis acest lucru iti prezice o schimbare, un nou inceput, o experienta pozitiva.

Daca visezi petrecerea de nunta semnifica faptul ca in trecut ai suferit in urma unui eveniment nefericit sau a unor circumstante nefaste. Visul este adeseori asociat cu consecintele negative ale fricii si ingrijorarilor din viata de zi cu zi. Daca visezi ca te casatoresti cu un fost partener indica o stare de fericire temporara in viata. Daca visezi ca esti organizator de nunti semnifica faptul ca trebuie sa faci apel la talentul tau de negociere deoarece foarte curand vei avea nevoie de el. Exista doua conflicte pe care trebuie sa le mediezi.

Daca visezi ca te casatoresti din nou cu actualul partener de viata reprezinta fericire. De asemenea poate indica un al doilea copil. Daca vezi o biserica la care are loc o nunta indica talente si calitati ascunse care nu au iesit inca la suprafata sau pe care nu le constientizezi. O nunta care nu decurge bine indica profunzimea emotiilor tale.

Daca te ocupi de nunta unor persoane pe care nu le cunoasti semnifica faptul ca lucrurile vor decurge mai bine dupa o perioada mai austera in legatura cu situatia financiara.

Daca si in viata reala te casatoresti, visul are legatura cu ingrijorarile si temerile tale insa nu trebuie sa iti faci probleme, este normal. In urma unui studiu s-a stabilit ca aprox. 40% dintre cei care se casatoresc au vise legate de eveniment iar lucrurile degurg normal. Daca visezi ca ai anumite conflicte cu membrii familiei semnifica faptul ca pot exista unele dificultati in a inainta.

Daca esti invitat la o nunta, visul te avertizeaza asupra unor provocari noi la locul de munca.

Vezi si: mireasa, preot, altar, casatorie

Raport Karmic
Previziuni