Interpretare Vise
image image image image

Pisica

vis-pisica

Daca visezi o pisica acesta vis este legat de latura ta feminina si in mod normal exista o asociere cu femeile sau un personaj feminin din viata ta.

Daca visezi o pisica care alearga indica sentimentul de independenta, instincte feminine, originalitate si suprematie. Visul mai poate indica faptul ca cineva din viata ta nu este demn de incredere sau nu iti este loial. O pisica agresiva semnifica atat o doza de frustrare pe care poti sa o ai cat si faptul ca in curand te vei confrunta cu un personaj feminin.

Daca visezi o pisica pufoasa acest lucru indica confort si faptul ca este timpul sa te ocupi de tine.

Daca visezi ca esti muscat de o pisica indica ca in curand vei avea o situatie dificila cu o femeie. Daca urmaresti pisica acest lucru te avertizeaza in legatura cu unele obstacole pe care le vei avea.

O pisica alba semnifica faptul ca acum ai anumite dificultati. O pisica neagra indica ezitare si faptul ca nu te poti hotari ce anume vrei in viata in acest moment. De asemenea poate sugera teama de a-ti folosi intuitia. O pisica maro semnifica faptul ca vei primi in curand vesti importante. O pisica de mai multe culori indica oameni diferiti care muncesc pentru un scop comun. Daca visezi o pisica alb cu negru semnifica faptul ca s-ar putea sa ai un motiv de tristete sau regret in curand. Daca te ocupi de afaceri acest vis semnifica faptul ca trebuie sa depui toate eforturile pentru a face aceasta afacere sa functioneze. Competitorii te urmaresc.

Atacul unei pisici iti sugereaza ca este timpul sa inaintezi intr-o relatie. Aceasta relatie a devenit superficiala si poti ajunge la certuri sau conflicte. Daca nu poti sa iesi din aceasta relatie sau nu iti doresti acest lucru atunci trebuie sa rezolvi neintelegerile si sa gasesti o cale de compromis.

O pisica in miniatura inseamna ca trebuie sa iei o pauza de la ceea ce faci si sa te analizezi, sa iti asculti gandurile interioare.

Daca visezi doua pisici care se lupta semnifica inamici care sunt capabili de orice si iti pot afecta reputatia sau iti pot cauza pierderi materiale.

Daca visezi o mana zgariata de pisica semnifica vesti suparatoare pe care le vei primi curand. un dictionar vechi de vise spune ca daca pisica este murdara semnifica faptul ca un prieten se va vindeca in urma unei convalescente de durata. Daca asculti o pisica care miauna indica faptul ca ai prieteni falsi in jur. Daca auzi o pisica care zbiara in vis sugereaza ca in vita de zi cu zi cineva a spus ceva dureros intr-un moment de inflacarare. Cateodata oamenii spun lucruri pe care le regreta sau nu aun intentionat sa le spuna. De tine depinde sa ierti acea persoana.

Daca visezi un pui de pisica s-ar putea sa fi indrumat gresit de catre altii.

Daca visezi o pisica care a disparut acest vis semnifica faptul ca ceva apropiat sau important pentru tine poate fi pierdut – nu neaparat pisica in sine. Indiferent de ceea ce risti sa pierzi este important sa ceri ajutorul celorlalti. De asemenea visul poate sugera ca trebuie sa renunti la ceva.

Daca visezi o zgarda de pisica indica faptul ca in curand te vei simti constrans.

Daca iti visezi propria pisica, visul este legat de confortul tau personal si de siguranta. Trebuie sa te asiguri ca vei infrunta orice dificultate cu forta si putere. Daca visezi o pisica care in viata reala a murit, visul indica faptul ca trebuie sa iti constientizezi sentimentele interioare si interesele. Este timpul sa iti eliberezi emotiile.

Daca visezi o pisica moarta acest lucru semnifica un inamic din viata reala care va disparea din viata ta sau cel putin nu te va mai afecta.

Daca visezi o pisica fara coada indica faptul ca nu mai ai independenta si auto-control.

Mancarea de pisica sugereaza posibilitati luminoase si oportunitati.

O pisica care mananca sau se joaca indica nevoia de adaptare sociala.

O pisica care a omorat un paianjen semnifica faptul ca iti exprimi latura feminina intr-un mod seducator si inselator, aproape distructiv.

Tags:  , ,
Raport Karmic
Previziuni