Interpretare Vise
image image image image

Soarece / Soareci

vis-soarece

Daca visezi un soarece poate fi un indicator al timiditatii. Poate semnifica teama si sentimentul ca nu reprezinti suficient de mult sau senzatia de inadecvare. S-ar putea sa te ascunzi prea mult in umbra altora.

Sentimentul pe care ti-l inspira visul este deosebit de important. Daca nu suporti soarecele el se refera la iritare si suparare din partea altora, S-ar putea sa nu poti sa re detasezi de probleme, lucrurile minore te deranjeaza.

Daca iti place soarecele si sentimentul de vis este unul de bine, inseamna ca esti dedicat familiei, este semn de succes si placere. Exista o concentrare asupra dorintei de a te face auzit de catre altii si a-ti exprima dorintele. Daca soarecele mananca (insa nu din bunurile tale) indica o surpriza placuta. Este o perioada pozitiva pentru tine si vei avea oportunitatea de a beneficia de intelepciune.

Un soarece mort semnifica ceva ce ai ignorat pentru o perioada prea lunga de timp sau un aspect al vietii tale pe care l-ai neglijat.

Daca visezi mai multi soareci care mananca (in bucataria ta sau din bunurile tale) inseamna ca cineva incearca sa iti scada increderea in tine si atenteaza la resursele tale.

Raport Karmic
Previziuni